۱- یونیت هیدرولیک
به مجموعهای از مخازن هیدرولیکی، شیرآلات کنترل و الکتروموتورها، یک یونیت هیدرولیک یا پاورپک میگویند که تاثیر زیادی روی سیستم طراحی شده دارد. این یونیتها میتوانند دائما جهت جریان سیال، دبی مورد نیاز و فشار سیال را کنترل کرده و مقادیر مورد نیاز را تامین کنند.
یکی از نکات مهم در یونیتهای هیدرولیکی، نوع طراحی آن است؛ این طراحی باید بر اساس نوع نیاز مشتری و محدودیتهای ابعادی انجام شود. در غیر اینصورت میزان بازدهی یونیت به طور قابل ملاحظهای کاهش پیدا میکند.
۲- پمپ هیدرولیک
پمپ هیدرولیک در واقع یک تولید کنندهی دبی است که که باعث افزایش میزان انرژی سیال میشود. نحوهی کار این پمپها بطوریست که جریان با فشار کم را از مخزن سیال گرفته و به جریال پرفشار در سیستم تبدیل میکند.
یک پمپ هیدرولیکی بر اساس نوع عملکرد به دو دستهی پمپهای دینامیکی و پمپهای جابجایی مثبت تقسیمبندی میشود. در پمپ دینامیکی، انرژی جنبشی منتقل شده به سیال در طول مسیر به گرادیان فشار تبدیل میشود. از جمله زیر شاخههای این پمپ میتوان به پمپ گریز از مرکز و پمپ با اثر ویژه اشاره کرد.
۳- شیر هیدرولیکی
شیر هیدرولیک به منظور کنترل سیال در سیستمهای هیدرولیکی به کار میرود. برخی از انواع این شیرها عبارتند از:
· شیرهای راه دهنده: این شیرها برای باز و بسته کردن مسیر سیال بکار میروند.
· شیرهای کنترل جریان: در این شیرها میتوان میزان دبی در سیستم را کنترل کرد و آن را تغییر داد.
· شیرهای کنترل فشار: به منظور محافظت از سیستم هیدرولیک در برابر افزایش یا کاهش فشارهای ناگهانی از شیرهای کنترل فشار استفاده میشود.