فروش شیر سروو



 

فروش شیر سروو

 به مجموعه‌ای از سیستم‌های کنترل هیدرولیکی که به صورت مدار بسته هستند سروو ولو گفته می‌شود. به صورت تخصصی سروو ولو به معنی دریچه یا شیر کنترل کننده سیال است. این امر توسط اسپولی که در شیر به کار رفته است انجام می‌شود. در ادامه‌ی این مقاله قصد داریم سرو ولو را به طور تخصصی بررسی کنیم. در ادامه‌ی مقاله همراه ما باشید.

شیر سروو چیست؟

سروو ولو الکتروهیدرولیک دریچه‌ای برقی است و نحوه‌ی ارسال مایعات هیدرولیک به محرک را کنترل می‌کند. سروو ولو در اغلب موارد برای سیلندرهای هیدرولیک قوی با سیگنال الکتریکی بسیار کم به کار می‌رود. علاوه بر این موارد سروو ولوها برای کنترل دقیق موقعیت، فشار، نیرو و سرعت با دقت بالا به کار می‌رود.

سابقه‌ی استفاده از سروو ولو به جنگ جهانی دوم باز می‌گردد و اولین بار در جنگ جهانی دوم بود که از سرولو استفاده شد. سروولو استفاده شده در سال ۱۹۴۰ به دلیل اینکه توانایی لازم برای تبدیل سریع سیگنال‌های الکتریکی به جریان‌های هیدرولیکی را نداشت مورد استقبال قرار نگرفت. اولین سرو ولو در سال ۱۹۴۰ دارای دو مرحله مجهز به سلونوئید برای به حرکت درآوردن اسپول و قسمت اصلی شیر بود.

حرکت اسپول و مکانیزم شیر کاملاً به سیگنال اعمالی به شیر و عملکرد شیر وابسته است. بر همین اساس دارای انواع مختلف کویل و یا تورک موتور است. سنسور فیدبک یا پوزیشنر که به اسپول متصل می‌شود، حرکت رفت و برگشتی را با سیگنالی که اعمال شده است مقایسه می‌کند و اگر خطا رخ دهد برای رفع خطا در جهت مستقیم یا معکوس مناسب با مقدار و جهت خطا اقدام می‌کند.

به زبان ساده الگوریتم عملکرد سروو ولو به ترتیب زیر است:

  1. ارسال شدن سیگنال‌های الکتریکی مربوطه به سروو ولو
  2. حرکت و جابه جا شدن اسپول با توجه به جهت و مقدار سیگنال اعمال شده
  3. مقایسه سیگنال اعمال شده با جابه‌جایی اسپول
  4. تطبیق مختصات دریافتی از اسپول با سیگنال برای بررسی بروز خطای احتمالی
  5. پایان فرایند تا زمانی که سیگنال بعدی دریافت شود
دسته‌بندی‌ها : شیر سروو، محصولات،

پاسخ گوی سوالات شما هستیم


در اسرع وقت کارشناسان هیدروآزما به سوال شما پاسخ خواهند داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *