تکنولوژی های خاص لینده



صنعت لجستیک مانند اکثر صنایع دیگر همواره رو به پیشرفت بوده و راه‌حل‌های بهینه­‌تری برای مسائل مختلف در آن ارائه می‌شود. شرکت لینده با توجه به قدمت بیش از صد ساله، با تکیه بر تجربه فراوان خود در مقایسه با دیگر رقبا، پیشتاز ارائه سیستم­‌ های با کیفیت عالی و کسب حداکثری رضایت مشتریان در دنیا است.

سیستم هیدرواستاتیک

از ویژگی­ های خاص تجهیزات لینده می ­توان به سیستم هیدرواستاتیک اشاره کرد که اولین بار توسط پسر آقای لینده ارائه شده و اگرچه تنها برخی از رقبا در سال­ های بعد توانستند مشابه این سیستم را ارائه دهند اما تجربه طولانی لینده در ارائه سیستم هیدرواستاتیک منتج به کیفیت بالای این سیستم در محصولات لینده شده.

به طور کلی باید گفت اگرچه تکنولوژی هیدرواستاتیک می تواند مشابه­ سازی شود اما تجربه آن خیر!

ارگونومی اپراتور

یکی از مهمترین ویژگی­ های لینده اهمیت به شرایط و راحتی اپراتور است که اگرچه به طور غیر مستقیم اما به شکل قابل توجهی در افزایش کارایی دستگاه تاثیر دارد.

طبق آخرین نظرسنجی­‌ها، شرکت لینده توانسته راحت ترین و ساده ­ترین شرایط اپراتوری را در میان دیگر رقبا ارائه دهد. تکیه ­گاه پشت گردن و بازو، تنظیمات متنوع برای فرمان، صندلی و زیرآرنجی قابل تنظیم، سیستم تعلیق با جذب بسیار بالای ارتعاشات و طراحی هوشمندانه اجزای مرتبط با اپراتور به نحوی که راحتی، سرعت عمل، دسترسی و دید اپراتور در بهترین حالت ممکن قرار گیرد.

نوآوری های لینده

شرکت لینده همواره سعی داشته تا با بکارگیری تکنولوژی به روز در محصولات خود، به ارائه راه حل های بهتر برای نیازهای مشتریان بپردازد و حتی توانسته با ارائه آپشن هایی که مشتریان انتظار آن را نداشتند اما در بهره وری استفاده از دستگاه موثر بوده آن ها را شگفت زده کند!

نقطه آبی

در انبارها به دلیل تقاطع های بسیار زیاد و دید محیطی کم، احتمال بروز تصادف میان دستگاه ها با یکدیگر یا دستگاه ها با عابران پیاده زیاد است. یکی از راه حل هایی که شرکت لینده برای رفع این مشکل ارائه می دهد BlueSpot و TruckSpot است. نقطه ای نورانی به رنگ آبی، قرمز یا حتی تصویر نمادین لیفتراک در چند متر جلوتر از دستگاه تا افراد پیش از رسیدن دستگاه متوجه حضور آن شوند.

سیستم هوشمند ایمنی

این آپشن که تحت عنوان سیستم هوشمند ایمنی لیندهLSP(Linde Safety Pilot) ارائه می ­شود، با دریافت اطلاعات از سنسور­های مختلف دستگاه و آنالیز اطلاعات، شرایط ایمنی دستگاه را بررسی می کند و ضمن اطلاع رسانی لحظه به لحظه اپراتور از شرایط کاری دستگاه، با کنترل پارامتر های سرعت دستگاه، میزان بالابری دکل و غیره از بروز حوادثی چون واژگونی دستگاه جلوگیری کند. همچنین این آپشن با تشخیص لحظه به لحظه ظرفیت باربرداری دستگاه در ارتفاعات مختلف و ذخیره­ سازی این اطلاعات می تواند سرعت و دقت کار اپراتور را به طور چشم­گیری افزایش دهد.

اتوماسیون

دستگاه ها و تجهیزات اتوماتیک (خودکار) از دیرباز در صنعت لجستیک مورد استفاده قرار می گرفتند. اما با پیشرفت تکنولوژی، ساز و کارهای تجاری نیز به سرعت در حال گذار از سیستم های دستی به دیجیتالی هستند. بنابراین تجهیزات نیز باید قابلیت یکپارچه شدن با فرآیندهای IT را داشته باشند تا در مجموع بهره وری کل سیستم ارتقا پیدا کند. در عین حال سیستم های قفسه بندی کاملا خودکار و هوشمند نمی تواند گزینه مناسب و به صرفه ای برای تمامی سیستم های انبارداری باشد.

بنابراین لازم است تجهیزات اتوماتیک ضمن حفظ ایمنی و کارایی خود، بدون ایجاد مشکل قابلیت فعالیت در کنار انسان را داشته باشند و با دیگر اجزا و تجهیزات یک سیستم یکپارچه با بهره وری بالا را ایجاد نمایند. علاوه بر این در بسیاری از کارخانه ها، فرآیندهای تولید و لجستیک باید متناسب با تغییر در محصول، قابلیت لازم را برای انطباق با فرآیندهای جدید داشته باشند.

طیف گسترده ای از محصولات لینده و سیستم های مسیریابی آنها نیازی به نصب زیرساخت های ثابت و پرمداخله ندارند. لینده می تواند راهکارهای متنوع و انعطاف پذیری را متناسب با مسائل مختلف حتی برای کارخانه های کوچک ارائه دهد. فرآیند اتوماسیون سازی می تواند به صورت جزئی و بدون هزینه سنگین اولیه آغاز شود و گام به گام تا اتوماسیون سازی کامل فرآیند لجستیک پیش رود.

دسته‌بندی‌ها : مطالب آموزشی،

پاسخ گوی سوالات شما هستیم


در اسرع وقت کارشناسان هیدروآزما به سوال شما پاسخ خواهند داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *