طراحی و ساخت یونیت هیدرولیک
یونیت هیدرولیک (به انگلیسی hydraulic unit) مجموعه هیدرولیکی واحدی که برای حرکت عملگرها و اکچویتورها(جک هیدرولیک و موتور هیدرولیک یا همان هیدروموتور) از سیال هیدرولیک استفاده میکند. این مجموعه شامل مخزن (تانک) هیدرولیک، الکتروموتور (یا موتور احتراقی)، پمپ هیدرولیک، شیرآلات کنترل فشار، دبی و جهت سیال و دیگر ادوات و لوازم نصب شده است.
چگونه یک پاوریونیت هیدرولیک ساخته میشود؟
سازنده یونیت هیدرولیک باید این موارد را به درستی اجرا کند. ابتدا پاوریونیت هیدرولیک را طراحی کنید. طراحی پاورپک نیازمند آگاهی شما از نحوه عملکرد سیستم مکانیکی است. پس ابتدا باید عملکرد یونیت هیدرولیک مشخص شود و از کارایی یونیت هیدرولیک آگاهی کامل داشته باشیم. سپس مدار هیدرولیکی را توسط نرمافزار شبیهسازی کنیم تا از عملکرد فنی اطمینان حاصل کنیم. بعد از این کار نوبت به انتخاب اجزای یونیت هیدرولیک میرسد. قطعات انتخاب شده برای پاورپک باید تهیه شود و در کارگاه گردآوری شود. در محل کارگاه ساخت، شروع به ساخت قطعات فلزی و نصب قطعات هیدرولیک روی آن میکنیم. در پایان کار ساخت پاورپک را از جهات مختلف تست میکنیم تا با اطمینان کامل تحویل واحد نصب شود.
برای ساخت یونیت هیدرولیک، از عملکرد دستگاه صنعتی آگاهی کامل داشته باشید.
ساخت یونیت هیدرولیک نیازمند دارا بودن اطلاعات کامل از همه چیز یک سیستم مکانیکی است. بنابراین به بازدید مکان و شرایط پروژه بروید و از همه چیز آگاه باشید. با مسئولین فنی و اجرایی صحبت کنید و همهی آن چیزی که برای طراحی یونیت هیدرولیک لازم است را بدانید. شرایط محیطی و محل نصب پاوریونیت هیدرولیک برای طراحی شما بسیار مهم است. از تعداد جکها، هیدروموتورها و دیگر عملگرهای هیدرولیک آگاهی کامل پیدا کنید. شما باید بدانید سیستم قرار است چند ساعت در روز کار کند و چند اپراتور با آن در ارتباط هستند.
آگاهی از شرایط یک کارخانه و استاندارهای آن مجموعه به شما کمک میکند تا کیفیت قطعات را به درستی انتخاب کنید و غیرمستقیم بدانید چقدر برای اجرای پروژه جدیت دارند و چه میزان بودجه برای این سیستم میخواهند در نظر بگیرند. بازدید از یک کارخانه امری بسیار مهم است که کارشناسان فنی مجموعه هیدروآزما برای ساخت اکثر یونیتهای هیدرولیک این کار را انجام میدهند و به صورت حضوری تعهدات و شرایط ساخت را ذکر میکنند.
شبیهسازی مدار هیدرولیک برای ساخت پاورپک هیدرولیک بسیار مهم است
سیستمهای ساده هیدرولیک با تعداد کمی المان هیدرولیکی، اجرا و ساخت آسانی دارد. وقتی که تعداد پمپها و شیرآلات یک سیستم هیدرولیک زیاد باشد ولی مدار آن شبیهسازی نشده باشد، احتمال بروز خطا زیاد است و ساخت پاورپک را با مشکل روبرو میکند. بنابراین باید در یکی از نرمافزارهای شبیهساز هیدرولیک پیادهسازی شود تا هم عملکرد سیستم و مدار هیدرولیک بررسی شود و هم لیست جامعی از قطعات مورد استفاده تهیه شود. در پایان پروژه مدار هیدرولیکی به کارفرما تحویل داده میشود تا در آرشیو آن مجموعه ذخیره شود تا برای تعمیرات و دیگر مقاصد مورد استفاده قرار گیرد. مجموعه هیدروآزما برای کلیه یونیتهای کوچک، متوسط و بزرگ نقشه مدار هیدرولیکی ترسیم میکند و به کارفرما تحویل میدهد.
انتخاب اجزا و قطعات هیدرولیک برای پاوریونیت هیدرولیکی در حال ساخت
شبیهسازی مدار هیدرولیک، لیست کاملی از قطعات مورد نیاز را در اختیار شما قرار میهد. انتخاب اجزای تشکیل دهنده یونیت هیدرولیک باید با دقت زیادی مطابق با استانداردهای فنی و مهندسی انجام شود. دقت در انتخاب کالای اصلی و اورجینال از یکی دیگر از نکات مهم است که باعث میشود کیفیت بالای کار شما حفظ شود و به تعهدات خودت نسبت به کارفرما پایبند باشید.
برای تانک هیدرولیک ورق آهن لازم دارید. الکتروموتور و پمپ هیدرولیک و همچنین تجهیزات اتصال پمپ به الکتروموتور را طبق استاندارد و نیاز سیستم تهیه کنید. شیرآلات هیدرولیک به همراه متعلقات و لوازم جانبی نظیر بلوک فولادی و …. تهیه کنید. دیگر لوازم جانبی نظیر سیستم فیلترینگ، خنککن و گرمکن، سنسورهای فشار و دما، رطوبتگیر، پیچ و مهره و اتصالات را باید در دسترس شما باشند تا برای اسمبل جانمایی آنها را در نظر بگیرد.

ساخت و اسمبل یونیت هیدرولیک در کارگاه هیدرولیک
ساخت تانک هیدرولیک و اسمبل قطعات هیدرولیک روی شاسی پاورپک داخل کارگاه هیدرولیک انجام میشود. در اغلب یونتها، تانک هیدرولیک نقش شاسی را دارد و همه قطعات روی آن نصب میشوند. بنابراین ابعاد تانک بسیار مهم است و باید برای آن نقشه کشیده و مراحل زیر انجام شود:
- ورق تانک هیدرولیک را طبق نقشه خم و برش داده میشود و سپس با دقت جوشکاری میشود.
- درب مخزن هیدرولیک که بقیه قطعات روی آن قرار میگیرد ضخامت بیشتری نسبت به بدنه تانک دارد.
- الکتروموتور و پمپ هیدرولیک از طریق یک گلدانی روی درب محکم میشوند. پس جای گلدانی را روی تانک برش داده میشود.
- برای بقیه قطعات نظیر منیفولد شیرآلات، سیستم فیلترینگ، درب مخزن، شیلنگهای انتقال سیال و … باید روی شاسی سوراخکاری و برشکاری شود.
- بعد از اتمام کار شاسی و مخزن، کلیه قطعات با دقت نصب میشوند و در پایان کار، مجموعه پاورپک رنگکاری میشود.
تست یونیت هیدرولیک بعد از ساخت و اسمبل آن
پاورپکهای هیدرولیک در قسمتهای مهم و حساس یک کارخانه نصب میشوند و تیم طراحی و ساخت بقیه قسمتهای مکانیکی سریعا پاورپک را به دستگاه متصل و کار را آغاز میکنند. سازنده پاورپک هیدرولیک باید بعد از ساخت و اسمبل، عملکرد الکتروموتور و پمپ هیدرولیک، عملکرد شیرآلات و سنسورها، نشتی احتمالی در تانک و اتصالات را به ترتیب چک کند تا کمترین آسیب و خسارت در زمان نصب یونیت هیدرولیک متوجه سیستم شود.
مراحل ساخت یک پاورپک هیدرولیک کوچک چگونه است؟
یونیتهای هیدرولیک کوچک که به آنها مینی پاورپک هیدرولیک نیز گفته میشود، مهمترین ویژگی آن تانک هیدرولیک کوچک است. مخزن روغن 10 الی 50 لیتری به صورت آماده هیدروآزما وجود دارد. الکتروموتور AC با ولتاژ 220 ولت (تک فاز یا سه فاز) یا DC با ولتاژ 12 یا 24 ولت از سایز 0.5kw تا 3kw به یک پمپ هیدرولیک دندهای 0.5 لیتر الی 9 لیتر کوپل شده است. یک الی دو عدد شیر برقی یا شیر دستی با همراه یک عدد شیر فشارشکن روی مینی پاورپک قرار دارد. یک عدد فیلتر مکش، گیج فشار، درب تانک، روغننما و شیلنکها دیگر قطعات جانبی پاورپک کوچک است.
پاسخگوی سوالات شما هستیم